viernes, 23 de mayo de 2014

Resum de l'assignatura

En aquesta assignatura he apres moltes coses relacionades amb la salut. El professor que impartia les classes ha set molt motivador i facilitava tot tipus d'informació per tal que les seves explicacions fossin clares.
El contingut de la matèria es molt interessant ja que avui en dia, la salut es un tema molt relacionat amb el benestar dels nens. Actualment, hi ha molta obesitat infantil i els docents hem d'intentar que els nens facin esport i no es quedin a casa sense fer res o jugant als videojocs.
Cal destacar que a cada seminari, va tenir l'oportunitat de conèixer tres professors diferents. On cada un d'ells mostrava la seva vocació per aquesta matèria d'una manera molt personalitzada.

El resultat d'aquesta matèria va ser molt gratificant i el mestre que impartia les classes ho va valorar tot molt positivament. Ja que per part meva, la majoria de les activitats que es realitzaven als seminaris jo no podia participar, degut a l'estat d'embaràs que em trobava i el resultat acadèmic va ser molt positiu i amb una nota molt elevada.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario